Ons aanbod

Ons aanbod is gericht op diverse doelgroepen. Ze komen samen in Health Hub Roden voor ontmoeting en om te leren, experimenteren, innoveren en implementeren. Zoals bestuurders, ondernemers, studenten/leerlingen, docenten, onderzoekers, professionals uit zorg- en welzijnsorganisaties, vertegenwoordigers van provincie / gemeente en dorpsgenoten.


Ontwikkelingen en vraagstukken in de maatschappelijke, medische en zorg domeinen vragen om meer inzet van innovatieve technologie, aanpassing van structuren en betere adoptie van technologie door professionals en gebruikers. Health Hub Roden draagt daaraan bij door:

  • het faciliteren van ontmoeting: ons gebouw is optimaal ingericht om elkaar fysiek te ontmoeten. Wij weten uit ervaring dat persoonlijk contact een belangrijke basis is voor een goede samenwerking. Wij stimuleren ontmoeting door gastvrijheid en flexibiliteit;

  • onze kennis van het werkveld. Wij brengen actief partijen bij elkaar rond projecten en thema’s;

  • het beschikbaar stellen van onze faciliteiten. In ons gebouw kan gebruik worden gemaakt van werkplekken, vergaderruimten, laboratoria en catering. Ook is er ruimte voor grotere events en bijeenkomsten;

  • het bieden van werkplekken aan (startende) bedrijven die werken aan health tech innovaties. Dit stimuleert samenwerken met studenten en andere ‘bewoners’ van het gebouw.


Kom naar Roden!

Wij geloven dat samen innoveren alleen werkt als je elkaar vertrouwt. En daarvoor moet je bij voorkeur de ander persoonlijk ontmoeten en leren kennen. Eerst samen een kop koffie drinken. In ons gebouw zijn hiervoor meerdere geschikte plekken. Zoals het ontmoetingsplein, een sfeervolle plek met een hippe, industriële uitstraling. Voor kleinere groepen hebben we vergaderruimten en grotere groepen kunnen samenkomen in de collegezalen. Ten slotte is de ‘doe-en-beleefhal’ zeer geschikt voor events met haar grote houten tribune en veel ruimte voor activiteiten.