Studenten (TIC-team)

Een vast onderdeel van onze organisatie is het studententeam: The Innovation Crew (TIC). Een tiental studenten van verschillende opleidingen werken - met elkaar en samen met bedrijven en onderwijsinstellingen - aan innovatieve oplossingen voor verschillende zorgvraagstukken. De studenten zijn afwisselend hbo-, mbo-en universitaire studenten die stagelopen in Health Hub Roden of een afstudeerscriptie schrijven. Verder bestaat TIC uit een aantal vaste begeleiders uit het onderwijs, de gezondheidszorg en het bedrijfsleven.

--------------------------------------

HOE IS HET NU MET ... ? 

Ook na het afronden van hun stage of afstuderen bij de Health Hub houden we met veel studenten contact. We volgen hen graag tijdens hun vervolgstappen, in het onderwijs of op de arbeidsmarkt.
Regelmatig interviewen we een voormalige TIC-er in het kader van de rubriek 'Hoe is het nu met ... ?

Benieuwd naar hun verhalen? Klik dan hier

--------------------------------------

Welke opleidingen?

Het thema health tech heeft veel aspecten en daardoor raakvlakken met veel opleidingen, zoals:

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn voor het nieuwe semester (vanaf februari 2024) op zoek naar een aantal studenten voor de nieuwe lichting van het TIC-team (The Innovation Crew)!

Dus ben je nog op zoek naar een stage- of afstudeerplek op het gebied van zorginnovatie? Bekijk dan de informatievideo hieronder en maak kennis met het TIC-team van Health Hub Roden.

Binnen het TIC-team werk je met meerdere studenten (MBO/HBO) van verschillende studies aan zorggerelateerde vraagstukken. Je werkt gezamenlijk en individueel aan een opdracht. Er bestaan mogelijkheden om een stage of afstudeerfase in te vullen.

Dus vind jij zorginnovatie interessant? Wil jij starten aan een vraagstuk waarin jij je creativiteit kunt laten zien, van betekenis kunt zijn en tegelijkertijd ook kan gaan werken aan je professionele ontwikkeling? Dan zijn we voor het aankomende semester op zoek naar jou!

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie dan z.s.m naar Health Hub Roden via e-mail: receptie@healthhub-roden.nl


Voorbeelden:

'Deze studenten werken samen met bedrijven aan innovaties

'Stagiair werktuigbouwkunde: Alles is hier creatief'

'Studenten dragen wonderfoons over'