Ondernemen

Start-ups en MKB-ers, maar ook grotere organisaties zijn van harte welkom bij Health Hub Roden met hun (onderzoeks)vraag. We adviseren over relevante partners, bieden faciliteiten en denken mee over oplossingen. Wij ondersteunen het proces door de weg te wijzen naar relevante informatie en instanties. Bijvoorbeeld als het gaat om subsidies en patenten.

Daarnaast zijn elke 3e dinsdag van de maand accountmanagers van de Rabobank en SNN aanwezig om vragen over het starten van een onderneming, bedrijfsfinancieringen en verzekeringen te beantwoorden.

Vestigen in gebouw

Ondernemers kunnen ook een of meerdere werkplekken huren in onze ondernemersvleugel en zo ter plekke samenwerken met studenten en/of andere partijen. Samen innoveren, experimenteren, ontwerpen en implementeren.

Een overzicht van ondernemers die op dit moment gevestigd zijn in Health Hub Roden vindt u op deze pagina (filter op 'Hubbers').

Ervaringen:
Zorgverbeteraars
SimCPR
Paramedir
Ruber Acia

Meer weten over een werkplek in ons ondernemerscentrum? Stuur een bericht naar onze receptie.

Partner van Health Hub Roden

Ondersteunt u de meerwaarde van de Health Hub? Wilt u gebruik maken van onze faciliteiten en/of ons netwerk? Bent u geĂ¯nteresseerd in het delen van kennis en/of expertise? Wilt u (samen met studenten) onderzoek doen?

Word partner van Health Hub Roden en maak deel uit van ons ecosysteem. Stuur voor meer informatie een bericht naar de receptie.