Ons coronabeleid

Update 25 februari 2022 - geldig tot 15 maart 2022

Advies dragen mondkapje voorlopig gehandhaafd

‘Health Hub Roden streeft naar een gezonde, veilige en gastvrije omgeving voor haar medewerkers en gasten’

Onze functie
De situatie door het coronavirus heeft in principe geen invloed op de algemene functie van Health Hub Roden, namelijk het organiseren en faciliteren van: ontmoeten, samenwerken, kennisdelen en experimenteren. Alle ruimten in ons gebouw zijn daarvoor beschikbaar, maar nog steeds voor kleinere groepen dan normaal.

Voorwaarden
Om onze diensten te kunnen blijven aanbieden, volgen we de richtlijnen van het RIVM. Daar ligt een taak voor ons, maar ook voor onze gasten. Samen zorgen we voor voldoende afstand en een goede hygiëne. Het spreekt vanzelf dat mensen met klachten die mogelijk kunnen duiden op corona-besmetting, niet worden toegelaten in het gebouw.

Maatregelen / regels
Alle activiteiten in ons gebouw moeten worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM. Waar mogelijk faciliteren wij dat door bijvoorbeeld aanpassing van de inrichting, extra schoonmaak en het aanbieden van ontsmettingsmiddelen. Op basis van de 1,5 meter-regel hebben voor elke ruimte in ons gebouw een maximaal aantal personen vastgesteld. Los van deze maatregelen is het gedrag van onze bezoekers de belangrijkste factor voor een gezond klimaat.

We rekenen op de verantwoordelijkheid van iedereen die over de drempel van de Health Hub stapt.

Meer informatie:

Richtlijnen van het RIVM

Richtlijnen Health Hub Roden